Tormentas Paradigmáticas

Aquellas perturbaciones que se ajustan a mi propia idea mental del concepto tormenta...

martes, noviembre 29, 2005

CSI Bcn (y II)

Halaaaaaa... hoy encuentro esto en la versión digital de Telenotícies, para cerrar el ciclo de crónica negra iniciado ayer. Qué miedo da que pasen estas cosas en un lugar por el que transitas cada día, es como ver de cerca la brutalidad, como darte cuenta de que no es sólo una realidad para Grissom, Horatio o Gary Sinise.

Barcelona
Ferit greument un home en ser apunyalat per uns desconeguts a la plaça Catalunya de Barcelona
Un home es troba en estat greu a l'Hospital Clínic de Barcelona com a conseqüència de diverses punyalades que ha rebut aquest dilluns per part de dos desconeguts que l'han abordat a la plaça Catalunya. L'agressió s'ha produït pocs minuts després de dos quarts de vuit del matí quan, segons sembla, dos homes s'han acostat a la víctima i li han clavat diverses punyalades al cap i al pit. Els agressors han fugit corrent.
El succés ha passat a la plaça Catalunya cantonada amb la Ronda Universitat, i almenys dues persones han pogut veure els agressors, que han fugit del lloc, i han facilitat la seva descripció als Mossos d'Esquadra. Segons els testimonis, la víctima és un home amb trets estrangers, d'uns 25 anys, ben vestit i que ha caigut a terra enmig d'un bassal de sang. "Estava estirat a la vorera en una postura inversemblant i semblava mort", ha explicat un dels transeünts que s'ha vist sorprès pel succés. Diversos vigilants de seguretat d'una caixa d'estalvis i d'altres establiments pròxims s'han afanyat a socórrer a la víctima, fins que ha arribat l'ambulància que l'ha traslladat a l'Hospital Clínic. Els Mossos d'Esquadra estan investigant les circumstàncies de l'agressió i desconeixen de moment tant el mòbil com la identitat dels assaltants.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Suscribirse a Enviar comentarios [Atom]

<< Inicio